Schenken via testament

Als u Stichting 4Care in uw testament wilt opnemen kunt u dit snel en eenvoudig via de notaris regelen en wel op de volgende manieren:

– U kunt een vast bedrag of een percentage van uw nalatenschap aan Stichting 4Care doneren dit doet u door het vast te leggen in een legaat. In uw testament benoemt u familieleden of vrienden tot erfgenaam en daarnaast laat u een gift of een schenking (legaat) na aan Stichting 4Care.

– Een andere mogelijkheid is een erfstelling. Hiermee benoemt u een of meerdere erfgenamen. Dit kan een familielid of vriend zijn, maar ook een goed doel zoals Stichting 4Care. Per mede-erfgenaam kunt u vastleggen welk deel van de erfenis iedereen ontvangt.

– Als u geen nabestaanden heeft en niets regelt, vervalt uw nalatenschap aan de overheid. In dat geval kan het een optie zijn om u uw erfenis in zijn geheel aan een goed doel als Stichting 4Care na te laten. 

Dit alles dient in een testament geregeld te worden via uw notaris. Als u Stichting 4Care als begunstigde laat vastleggen, dan heeft u hiervoor onze statutaire gegevens nodig:

Statutaire naam: Stichting 4Care

Statutaire zetel: Dorpsstraat 47, 3209 AD, Hekelingen

Kamer van Koophandel: nummer: 75969874

feedback_mix.png